Betalen

Hoe kan ik betalen?
In onze webshop kan je veilig én eenvoudig betalen met:

 

iDeal

iDeal maakt het mogelijk om veilig en direct te betalen via jouw eigen bank. Een eenvoudige betaling via een overschrijving zonder dat hier kosten voor worden berekend. Als je kiest voor deze betaalmethode kan je jouw bank selecteren en de gebruikelijke stappen doorlopen als voor het internetbankieren. (Let op! Een betaling via iDeal is alleen mogelijk als je een bankrekening in Nederland hebt).

 

PayPal

Wil je met PayPal betalen? Dat kan! Je wordt doorverwezen naar de website van PayPal en dient hier in te loggen. Na het inloggen betaal je door te bevestigen. Wij brengen … administratiekosten in rekening voor een PayPal bestelling.

 

Creditcard

Natuurlijk kan je ook met je Mastercard of Visa online een bestelling bij ons plaatsen. Jouw creditcardgegevens worden veilig verzonden via een SSL-beveiligde server.
SecureCode technologie?

 

Afterpay

Je kan er bij ons ook voor kiezen om achteraf te betalen met Afterpay. Het betaalproces wordt dan volledig uitgevoerd door Afterpay. Wij brengen hiervoor per bestelling €0,99 administratiekosten in rekening.  (Klik hier voor meer informatie over Afterpay).

 

Selecteer de door jou gewenste betaalmethode.

 

Hulp nodig?

Je kunt ook met ons chatten!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!